VOTACIONS AL PROJECTE BADIA RECONEIX LES DONES QUE FAN HISTÒRIA

Com vam explicar a l’article de la presentació del llibre Badia reconeix les dones que fan història publicat per aquest mateix medi, aquest projecte vol donar a conèixer les aportacions que les dones han fet a la humanitat i al mateix temps, donar nom a espais de la nostra ciutat, que ara no en tenen.

A partir del dimecres 19 de gener, també pots participar-hi, dipositant el teu vot a l’urna que hi haurà a l’Associació de Veïns. Ara tens la possibilitat de participar-hi amb el teu vot.

Si encara no ho has fet (d’urnes també n’hi ha a d’altres espais de la ciutat: biblioteca, El Molí, centres escolars…) ho pots fer a l’Associació de Veïns.

Podràs recollir el llibre que s’ha editat amb aquesta finalitat, on trobaràs la biografia de 50 dones i una papereta de votació. D’aquestes 50 dones, cal que votis les 10 que voldries que el seu nom figurés en algun espai de la ciutat. Les votacions finalitzaran el 31 de gener.

Participa-hi. Les dones que en circumstàncies adverses han fet grans coses i els nostres infants i joves, que han de veure que el gènere no és un impediment per aconseguir l’objectiu que es proposin, s’ho mereixen.

Trenquem el Silenci