EN DEFENSA DE LAS PENSIONES PÚBLICAS

El debate sobre el futuro de las pensiones no para de crecer en el Estado español. La preocupación de los pensionistas sobre el futuro de su pensión aumenta cada día. Y no digamos la de aquellos que están cerca de jubilarse. Y una vez más estamos viendo una nueva ofensiva contra las pensiones públicas por parte del poder financiero interesadas en apropiarse los miles de millones de euros que mueven las pensiones públicas. En este sentido os hacemos llegar un vídeo de Mirem Etxezarreta, del Seminario de Economía Crítica Taifa y catedrática emérita de Economía Aplicada de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB).
Este vídeo se realizo hace unos años, pero como podremos ver no ha perdido vigencia ante la nueva ofensiva del poder financiero. Y el manifiesto que nos ha remitido la CONFAVC, de las movilizaciones de los colectivos de Jubilados y Pensionistas, ante la pirrica subida de las pensiones de este año.

MANIFEST

Coordinadora Nacional de Jubilats i Pensionistes de Catalunya

Coordinadora de Jubilats i Pensionistes d’ AAVV de Barcelona

Per a les xarxes socials s’està demanant a concentrar-se a totes les persones per a protestar per la situació actual de les pensions davant dels ajuntaments de tots els municipis.

Tots les persones jubilades i pensionistes estem moralment obligades a participar en aquestes convocatòries.

L’increment del 0,25% anual que ens aplica el Govern està generant pèrdues en el poder adquisitiu de l’economia dels pensionistes. L’aplicació de les noves fórmules de càlcul pel 2019 i les poques ganes de solució al problema de les pensions, no ens garanteix unes pensions dignes. A més hem d’ afegir que les persones grans estem fora de qualsevol forma de decisió sobre les nostres pensions.

Demanem a tots les i els pensionistes, jubilats, vídues i totes aquelles persones que creguin en la garantia i defensa dels nostres drets, que participin en aquestes concentracions, aplaudint la iniciativa i donant suport.

Portem la defensa de les nostres pensions a qualsevol lloc on pugui have-hi un debat per no deixar-nos avassallar.

Les pensions són per a tots i totes i les hem de defensar junts i juntes.

A partir de dilluns dia 22 de gener a les 12 us esperem davant dels nostres ajuntaments i tots els dilluns següents.

Deja una respuesta