Accident aeri al Parc Central

Aquest passat dissabte dia 8 de maig, es va estavellar una avioneta al Parc Central del Vallès. Afortunadament no hi ha hagut cap baixa personal, però les fotografies donen testimoni de l’aparatositat de l’accident i ens dóna peu a imaginar el que podia haver estat, si hagués caigut a prop d’alguna persona.
No podem oblidar que aquesta zona està sempre plena de gent que gaudeix del parc i la natura els caps de setmana i estones lliures.
No fa gaire que exposàvem la nostra disconformitat amb l’estudi que la Generalitat va realitzar de l’Aeroport. A continuació us deixem el comunicat de la Coordinadora del moviment veïnal del Vallès, en el que s’expressa l’opinió de les Associacions Veïnals que en formem part.

“Avui dissabte dia 8 i seguint amb la tònica de presumptes irregularitats que estem patint les poblacions veïnes a l’aeroport de Sabadell, s’ha estavellat una avioneta a la zona del Parc Central del Vallès, a tocar del municipi de Barberà.
Ens seguim preguntant, si aquests accidents junt amb el sorolls i molèsties que genera aquesta instal•lació, son el resultat de l’informe que va presentar la Generalitat i que tant bon resultat li donava a l’aeroport de Sabadell.
Haurem de preguntar-li al Sr. Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, si es referia a tot això quan deia “si no el tinguéssim hauríem d’inventar-lo” o al president de l’aeroclub, quan manifestava a la revista Dreams of Luxury que “Volar es un lujo asociado a la libertad” o al director de l’aeroport quan a cada irregularitat respon “están dentro de la normativa”. Quin preu, haurem de pagar?
No descartem accions reivindicatives.

Barberà del Vallès a 8 de maig de 2021″