32° ASAMBLEA ANUAL DE LA CONFAVC, EN TARRAGONA

El dissabte 18 de març s’ha celebrat la 32a asamblea general de les associacions veinals de Catalunya que es realitzarà al centre civic de Sant Salvador de Tarragona a la qual han participat Eusebio Argueta i Juan José Diaz (Nene) que han presentar la nostra campanya ” a Badia no volem amiant” amb l’objectiu d’anar sumant complicitats ja que és un tema que ens pertoca a tots. En aquesta jornada es va parlar de:
Quins són els projectes i les lluites que el moviment veïnal català assumirà col·lectivament? Com es posicionen les AV davant del Pacte Nacional pel Referèndum, la reforma dels CAP i el control dels serveis públics com a eina d’empoderament del veïnat?

Aquests han estat els temes centrals que han vertebrat la 32a Assemblea General de les Associacions Veïnals de Catalunya, organitzada per la CONFAVC amb la col·laboració de la Federació d’AV de Tarragona (FAVTarragona), ques es va celebrar aquest dissabte 18 de març al Centre Cívic de Sant Salvador de Tarragona amb el lema «Som barris, fem comunitat».

L’encontre veïnal va arrencar a les 9’30h amb les intervencions del director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; la consellera de Festes, i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria; i els presidents de la FAVTarragona, Antoni Peco, i de laCONFAVC , Jordi Giró.

Un punt fort de l’assemblea va ser l’anunci de la posada en marxa del projecte «A-porta», en el marc del Pla de Treball del 2017; un servei pioner per a lluitar contra la pobresa energètica inspirat a un programa francès que s’ha desplegat a les banlieues de París i Lille, i al barri barceloní de Ciutat Meridiana des de la tardor passada.

Deja una respuesta