Vocalía Trenquem el Silenci

Pensem en els drets de les dones. Ens volem vives, s’hauria de lluitar i reivindicar sempre. Això ho fa la nostra vocalia “Trenquem el silenci”, perquè ens volen vives i actives!

Us volem recordar que cada últim dijous de mes, allà a les 18.00 h. Podeu trobar a la gent d’aquesta vocalia a la plaça de la Dona, per reivindicar la repulsa a qualsevol mena de violència de gènere. I pots participar i informar-te al seu Facebook @trenquemelsilenci o a la AAVV.

DSC00156

CONCENTRACIÓN MENSUAL DE TRENQUEM EL SILEMCI, CONTRA LA VIOLENCIA DE GENERO.

Como es ya habitual todos los últimos jueves de mes las/os miembros de la vocalia Trenquem el Silenci, se concentraron el pasado jueves, 30 de mayo en la Pza. de Pza. de la Dona, para manifestar nuestra repulsa contra todo tipo de violencia de genero. En la mencionada concentración se reparten octavillas informativas de la […]

Posted in Actualidad, Feminismo, Vocalia Trenquem el Silenci | Leave a comment

AKELARRE FEMINISTA

Posted in Actualidad, Vocalia Trenquem el Silenci | Leave a comment

LA LLUITA PER L´OPORTUNITAT DE VIURE

Un recorregut per la nostra recent història, per la lluita i defensa dels drets de la dona. No us perdeu aquesta interessant exposició. Un recorrido por nuestra reciente historia, por la lucha y defensa de los derechos de la mujer. No os perdáis esta interesante exposición.

Posted in Actualidad, Opinion, Vocalia Trenquem el Silenci | Leave a comment