Presentació de l’estudi sobre la utilització de les cobertes dels edificis de Badia

L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) presentarà el proper dijous dia 3 de setembre, a les 18 hores, els resultats de l’estudi fet a Badia del Vallès sobre la utilització de les cobertes dels edificis del municipi per implementar diferents sistemes com panells solars, agricultura, hivernacles i captació de l’aigua de pluja.

Aquest estudi s’ha dut a terme en el marc de ciutats sostenibles pel grup de recerca SosteniPra de l’ICTA-UAB, fruit dels tallers que es van muntar des de l’Associació de Veïns, per conèixer quin tipus de ciutat voldríem.  També es van fer unes enquestes sobre els hàbits i el consum dels badiencs i badienques, per tal de poder adequar els futurs projectes a la població.

A la Biblioteca, es presentaran els resultats de l’estat actual de Badia i cinc escenaris de futur per al municipi. Els veïns podran votar quins escenaris prefereixen.

  • Nota informativa: degut a la situació actual, les persones interessades han de contactar amb la biblioteca per no superar l’aforament permès (663709712) o bé picar al timbre a la porta de la biblioteca perquè treballadors de l’equipament obrin la porta.

 

Dijous, 3 de Setembre de 2020
Hora: 18h
Lloc: Biblioteca Vicente Aleixandre

L’horari de visita de l’exposició

dimarts, dijous i divendres de 10:00h a 14:00h
dilluns i dimecres de 16:00h a 20:00h.

  • Es compliran totes les restriccions d’aforament obligatòries.

Us esperem a tots! Participeu i formeu part del futur de Badia!

 

 

L’exposició dels escenaris es podrà veure a la Biblioteca Vicente Aleixandre fins al 13 de Setembre. També podeu veure els resultats i votar online clicant aquest enllaç:

RESULTATS I ENQUESTA DE L’ESTUDI SOBRE LA UTILITZACIÓ DE LES COBERTES DELS EDIFICIS DE BADIA