ELS FEMINICIDIS NO S’ATUREN.


Els dies de vacances i festes assenyalades com les nadalenques i el Cap d’Any, resulten mortíferes, ja que es produeix un augment dels assassinats a les dones per part dels homes.
Cada 4 dies és assassinada una dona per part d’un home. Cada dia hi ha dones maltractades, agredides i violades. No és cap casualitat, no és cap excepció, no és cap accident ni succés, és la normalitat de la misogínia imperant. No és un fenomen individual, és un fet profund de poder social estructural.
Aquestes darreres 19 dones assassinades (13 al desembre i 6 al gener), els intents d’assassinat, els centenars de violades, són la punta de l’iceberg de l’infern al qual els homes agressors i una extensa trama de complicitats individuals, socials i institucionals, condemnen a les dones.
Des de Trenquem el Silenci cridem a estar alerta i clamar ben fort que no ho volem, cada dia de l’any, a cada assassinat i a cada violació.  Apel·lem a totes les dones i també als homes que rebutgen les violències masclistes, a posar-se dempeus en la defensa de les dones i de la denúncia de les agressions i els agressors.
Alcem la veu contra les violències masclistes. Que l’alarma que els mitjans de comunicació dediquen aquests dies, s’estengui a la quotidiana realitat de totes les agressions contra les dones durant tot l’any.
Convoquem a tothom de la nostra ciutat a participar en la concentració de rebuig a les violències de gènere que fem els últims dijous de cada mes a les 18 hores a la Plaça de la Dona.
Animem a participar en els actes que durant tot l’any es fan a la nostra ciutat en defensa de la igualtat entre les persones, per aconseguir una societat lliure de les violències masclistes.

Perquè no ho oblidem:
QUAN TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES.
LA LLUITA ÉS EL CAMÍ, QUE ENS PORTARÀ A LA IGUALTAT.
Trenquem el Silenci