El treball de la Convenció de l’Amiant, arriba al Parlament

El passat 26 de novembre, membre de la Comissió de l’Amiant de Badia del Vallès, vam participar en la Convenció contra l’Amiant, per un país lliure d’amiant, que es va celebrar a l’Auditori de St. Martí, a Barcelona.
Durant la Convenció, en la que va participar el president de la Generalitat Pere Aragonès, es va treballar en quatre comissions
1- La Salut i l’amiant.
2- Tractament tècnic de l’Amiant.
3- Marc Jurídic de l’Amiant.
4- La Ciutadania davant l’Amiant.
El manifest i el treball resultant de les comissions, van ser lliurats, per representants de les Comunitats Veïnals, als membres de la Taula del Parlament, el passat 29 de novembre.
Us deixem a continuació el manifest i unes fotografies de tots dos dies.
Per una altra banda, i després d’aquesta visita al Parlament, la nostra percepció és que a les institucions els hi costa molt entendre tota la problemàtica relacionada amb l’Amiant. Això ens deixa molt clar que som veïns i veïnes els que ens hem d’organitzar per a pressionar a les autoritats pertinents, per aconseguir la retirada total de l’Amiant dels nostres municipis. Sense aquesta pressió, molt difícilment assolirem la nostra fita, importantíssima per a la salut de tots i totes.