CONCENTRACIÓ DE L’ 11 DE JUNY DEL 2021 DAVANT L’AJUNTAMENT

L’esgarrifosa troballa al fons del mar de l’Olivia, la nena de 6 anys assassinada pel seu pare, ens ha fet sortir de casa, per manifestar la nostra indignació davant aquest terrorisme masclista que patim dones i de retruc infants.

El sadisme dels maltractadors , ha trobat una forma de violència, encara pitjor, que matar les dones que no es sotmeten a la seva dictadura masclista, és el que es diu: violència vicaria : matar els fills per enterrar en vida les mares.

Des del 2003, que és quan es van començar a contavilitzar oficialment els casos: 39 menors han estat assassinats per la violència de gènere. Aquest any 4 i una criatura que havia de nèixer d’una mare gestant.

Des del 2003 : 1096 dones han estat assassinades per violència de gènere. 303 infants han quedat orfes. Nomès en el que portem d’any 21 dones, han estat assessinades: Davant aquest terrorisme de gènere, potser que canviem els minuts de silenci per crits ben forts contra aquesta societat patriarcal que consent que es produeixin aquests assassinats. Quan toquen a una ens toquen a totes.! Prou violència de gènere !.

Trenquem el Silenci